The first Social Media - Instagram Challenge

Search the best of two profiles or locations

Profiles Search Locations Search
Malaysia top hastag media
"ANDA BIMBANG ANAK ANDA X BOLEH LULUS EXAM SBB TERLALU NERVOUS NK JAWAB???" . . . . Exam2 besar UPSR, PT3, SPM semakin hampir ni mommies & daddies! Anda pasti dh rasa pressure & risaukan anak2 yg bakal menghadapi ujian ni. Kalau anda takut, anak2 mesti rasa lagi takut! . . Nk sediakan diri utk exam ni, bukan sahaja memerlukan persediaan minda...tp emosi pun perlu. Apa yg selalu menjadi masalah adalah anak2 yg dh study hard, dh buat persediaan yg diperlukan tp gugup masa mexam & x dpt jawab soalan. . . Mmg bazir usaha anak2 kalau dh belajar rajin2 tp masa exam x dpt nk jawab. Anda sbg ibu-bapa jgn lupa berikan dorongan yg positif kpd anak2 & kongsikan kpd si manja tips2 ni okay? . . Sambil masih buat persiapan utk exam ni, jgn lupa berikan anak2 amalkan Int3tree utk membantu mereka supaya minda lebih fokus, aktif & emosi xdk terganggu utk belajar. . . Dh habis baca ni, jgn lupa tekan butang share bg membantu ibu-bapa & anak2 di luar sana supaya lebih berani & boleh kawal rasa "nervous" utk menjawab exam. . . #int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda #int3treemelaka #int3treesupplementterbaik #int3treeuntukminda #supplementminda #mindaanak #mindacergas #ibuayahprihatin #anaksihatcergasbijak #supplementterbaik #teharich769 #tehashoppe #trustedseller #gurupenyanyang #kempengurumuda #melaka #malaysia
#r1 #r1m #r1malaysia #r1malaysianridercommunity #pistonheadz #pistonaddictz #bikesofinsta #bikesofinstagram #yamaha #malaysia #akrapovic #devil #twobrothers #malaysianriders #malaysianbikers #brotherhoodr1 #kakilariofficial #crossplane #bikeporn #riderich #pirelli #wsbk #sbk #motogp #racing #sepang #sic #like4like #follow
"ANDA BIMBANG ANAK ANDA X BOLEH LULUS EXAM SBB TERLALU NERVOUS NK JAWAB???" . . . . Exam2 besar UPSR, PT3, SPM semakin hampir ni mommies & daddies! Anda pasti dh rasa pressure & risaukan anak2 yg bakal menghadapi ujian ni. Kalau anda takut, anak2 mesti rasa lagi takut! . . Nk sediakan diri utk exam ni, bukan sahaja memerlukan persediaan minda...tp emosi pun perlu. Apa yg selalu menjadi masalah adalah anak2 yg dh study hard, dh buat persediaan yg diperlukan tp gugup masa mexam & x dpt jawab soalan. . . Mmg bazir usaha anak2 kalau dh belajar rajin2 tp masa exam x dpt nk jawab. Anda sbg ibu-bapa jgn lupa berikan dorongan yg positif kpd anak2 & kongsikan kpd si manja tips2 ni okay? . . Sambil masih buat persiapan utk exam ni, jgn lupa berikan anak2 amalkan Int3tree utk membantu mereka supaya minda lebih fokus, aktif & emosi xdk terganggu utk belajar. . . Dh habis baca ni, jgn lupa tekan butang share bg membantu ibu-bapa & anak2 di luar sana supaya lebih berani & boleh kawal rasa "nervous" utk menjawab exam. . . #int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda #int3treemelaka #int3treesupplementterbaik #int3treeuntukminda #supplementminda #mindaanak #mindacergas #ibuayahprihatin #anaksihatcergasbijak #supplementterbaik #teharich769 #tehashoppe #trustedseller #gurupenyanyang #kempengurumuda #melaka #malaysia
#paripari #paripariX #paripariexclusive #fashion #batik #malaysia #batiklukis #goingplaceswithparipariexclusivebatik
Don't cage them! They are friendly. #fly #openfly #kl #birding #birdphotography #poser #animalposer #photoanimal #birds #seabirds #waterbirds #flocks #white #colorful #amazing #malaysia #klbirdpark #tourism #asian
Yaya 😍 People choice awards klik link di Bio! ♥️ I voted @raisa6690 for #DafBama2017 #DafBama2017_RAISA #100MostBeautifulFaces2017
#r1 #r1m #r1malaysia #r1malaysianridercommunity #pistonheadz #pistonaddictz #bikesofinsta #bikesofinstagram #yamaha #malaysia #akrapovic #devil #twobrothers #malaysianriders #malaysianbikers #brotherhoodr1 #kakilariofficial #crossplane #bikeporn #riderich #pirelli #wsbk #sbk #motogp #racing #sepang #sic #like4like #follow
After 1,100 steps ☻ #SungaiLembing #nature #HikingAdventures #malaysia
"ANDA BIMBANG ANAK ANDA X BOLEH LULUS EXAM SBB TERLALU NERVOUS NK JAWAB???" . . . . Exam2 besar UPSR, PT3, SPM semakin hampir ni mommies & daddies! Anda pasti dh rasa pressure & risaukan anak2 yg bakal menghadapi ujian ni. Kalau anda takut, anak2 mesti rasa lagi takut! . . Nk sediakan diri utk exam ni, bukan sahaja memerlukan persediaan minda...tp emosi pun perlu. Apa yg selalu menjadi masalah adalah anak2 yg dh study hard, dh buat persediaan yg diperlukan tp gugup masa mexam & x dpt jawab soalan. . . Mmg bazir usaha anak2 kalau dh belajar rajin2 tp masa exam x dpt nk jawab. Anda sbg ibu-bapa jgn lupa berikan dorongan yg positif kpd anak2 & kongsikan kpd si manja tips2 ni okay? . . Sambil masih buat persiapan utk exam ni, jgn lupa berikan anak2 amalkan Int3tree utk membantu mereka supaya minda lebih fokus, aktif & emosi xdk terganggu utk belajar. . . Dh habis baca ni, jgn lupa tekan butang share bg membantu ibu-bapa & anak2 di luar sana supaya lebih berani & boleh kawal rasa "nervous" utk menjawab exam. . . #int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda #int3treemelaka #int3treesupplementterbaik #int3treeuntukminda #supplementminda #mindaanak #mindacergas #ibuayahprihatin #anaksihatcergasbijak #supplementterbaik #teharich769 #tehashoppe #trustedseller #gurupenyanyang #kempengurumuda #melaka #malaysia
(เพื่อไม่ให้เป็นการตัดโอกาสลูกค้าท่านอื่น หากยังไม่พร้อมชำระเงิน อย่าเพิ่งสั่งเข้ามานะคะ) ยินดีรับบัตรเครดิต 💳 no fee charge พร้อมส่ง 590THB S : อก 30-33 สะโพก 30-35 นิ้ว M : อก 33-36 สะโพก 35-38 นิ้ว L : อก 36-37 สะโพก 39-42 นิ้ว line : @ifinebikini (มี@) #swimwear #swimsuit #bikini #bikinivintage #vintagebikini #ifinebikini #singapore #malaysia #kualalumper #huahin #pattaya #bikinisg #bikinimalaysia #igshopsg #kohchang #bikinishop #twopieces #onepiece #beachfashion #bikinithailand #bikinith #bikinithai #ชุดว่ายน้ำ #ร้านชุดว่ายน้ำ #บิกินี่ #บิกินี่วินเท็จ #ชุดว่ายน้ำเอวสูง ❗️มีซิลิโคนบราแบบใส่ลงน้ำ, ปีกนก, ปีกผีเสื้อ จำหน่าย ‼️
#bajubendera #merdeka #costumemade #cosplay #malaysia#tempahanjahitbajubendera #31ogos
"ANDA BIMBANG ANAK ANDA X BOLEH LULUS EXAM SBB TERLALU NERVOUS NK JAWAB???" . . . . Exam2 besar UPSR, PT3, SPM semakin hampir ni mommies & daddies! Anda pasti dh rasa pressure & risaukan anak2 yg bakal menghadapi ujian ni. Kalau anda takut, anak2 mesti rasa lagi takut! . . Nk sediakan diri utk exam ni, bukan sahaja memerlukan persediaan minda...tp emosi pun perlu. Apa yg selalu menjadi masalah adalah anak2 yg dh study hard, dh buat persediaan yg diperlukan tp gugup masa mexam & x dpt jawab soalan. . . Mmg bazir usaha anak2 kalau dh belajar rajin2 tp masa exam x dpt nk jawab. Anda sbg ibu-bapa jgn lupa berikan dorongan yg positif kpd anak2 & kongsikan kpd si manja tips2 ni okay? . . Sambil masih buat persiapan utk exam ni, jgn lupa berikan anak2 amalkan Int3tree utk membantu mereka supaya minda lebih fokus, aktif & emosi xdk terganggu utk belajar. . . Dh habis baca ni, jgn lupa tekan butang share bg membantu ibu-bapa & anak2 di luar sana supaya lebih berani & boleh kawal rasa "nervous" utk menjawab exam. . . #int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda #int3treemelaka #int3treesupplementterbaik #int3treeuntukminda #supplementminda #mindaanak #mindacergas #ibuayahprihatin #anaksihatcergasbijak #supplementterbaik #teharich769 #tehashoppe #trustedseller #gurupenyanyang #kempengurumuda #melaka #malaysia
#turtle #tioman #tiomandivecentre #larsenbart #malaysia #topduik
NAK SELFIE, MUKA BERMINYAK? HAHAHAHAHA.. ITULAH, SIAPA SURUH TAK BELI SELFIEREADY LOOSE POWDER DARI PbySO®. . LOOSE POWDER DEPA ADA ESSENTIAL OIL weh! Get a flawless look when you use our Vegan, Gluten-Free, 100% natural mineral powder & NON TOXIC. . BYE OILY FACE DUMDUMDUM! . . SELFIEREADY LOOSE POWDER. SELFIEREADY LOOSE POWDER. SELFIEREADY LOOSE POWDER. . . KENAPA SELFIEREADY LOOSE POWDER BEST DAN WAJIBBBBBB ADA DALAM BAG MAKEUP UOLLS?? - Soft translucent effect! - Camera ready & SELFIE READY! - Muka tak akan jadi oily langsung sampai ke petang! - Wajah akan tampak lebih flawless dan licin. - Pakai lama dekat muka pun tak akan buat muka nampak "cake face" or flaking. - Kulit akan rasa smooth ja. Best! - Berfungsi sebagai SUNBLOCK juga. - Berfungsi sebagai "doktor" kulit juga sebab mineral yang digunakan semuanya boleh melegakan masalah kulit. -Akan buat foundation atau concealer tahan lama sebab kulit awak tak akan berminyak. - Ada effect glitter -glitter bila sapu ke kulit wajah uolls! - BOLEH BAWA SOLAT. . . ❣ Bahan-bahan dalam code Pearl Adel: Kaolin, fuller's earth (bentonite clay), french yellow clay, aloe vera powder, silk powder, sericite(mica), rose geranium eo, titanium dioxide. . . Yang penting senang dibawa kemana-mana. STICK YANG DAH SIAP DENGAN BRUSH! . Retail Price: RM100 PROMO PRICE: RM70!! (valid until 31 Ogos 2017) . *exclude postage* . Buat Pembelian Dari : . Whatsapp +60196157116 . 👉🏼 Postage everyday (except saturday & sunday) 👉🏼 Cod/selfpickup available (T&C apply)* . #skincaremalaysia #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #produkmukamalaysia #nofilter #chemicalfree #tanpabahankimia #lokalah #handcrafted #bodycare #skincare #semenanjungmalaysia #naturalorganik #sabahsarawak #klang #shahalam #loosepowder #translucentpowder #makeuppowder
"ANDA BIMBANG ANAK ANDA X BOLEH LULUS EXAM SBB TERLALU NERVOUS NK JAWAB???" . . . . Exam2 besar UPSR, PT3, SPM semakin hampir ni mommies & daddies! Anda pasti dh rasa pressure & risaukan anak2 yg bakal menghadapi ujian ni. Kalau anda takut, anak2 mesti rasa lagi takut! . . Nk sediakan diri utk exam ni, bukan sahaja memerlukan persediaan minda...tp emosi pun perlu. Apa yg selalu menjadi masalah adalah anak2 yg dh study hard, dh buat persediaan yg diperlukan tp gugup masa mexam & x dpt jawab soalan. . . Mmg bazir usaha anak2 kalau dh belajar rajin2 tp masa exam x dpt nk jawab. Anda sbg ibu-bapa jgn lupa berikan dorongan yg positif kpd anak2 & kongsikan kpd si manja tips2 ni okay? . . Sambil masih buat persiapan utk exam ni, jgn lupa berikan anak2 amalkan Int3tree utk membantu mereka supaya minda lebih fokus, aktif & emosi xdk terganggu utk belajar. . . Dh habis baca ni, jgn lupa tekan butang share bg membantu ibu-bapa & anak2 di luar sana supaya lebih berani & boleh kawal rasa "nervous" utk menjawab exam. . . #int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda #int3treemelaka #int3treesupplementterbaik #int3treeuntukminda #supplementminda #mindaanak #mindacergas #ibuayahprihatin #anaksihatcergasbijak #supplementterbaik #teharich769 #tehashoppe #trustedseller #gurupenyanyang #kempengurumuda #melaka #malaysia
*DALIYA DRESS* *KOD: C607* . 👍Harga: RM73 . 📮Postage: Semenanjung RM8 Sarawak RM11 Sabah RM12 ==================================== Status : Ready Stock Proses Penghantaran : 1-3 hari . Detail Terperinci : - Leher bulat - Tiada zip . Jenis Kain : Chiffon + Lace Saiz : Free size (Muat dari S-L) . Ukuran : Bahu - 15 inci Dada - 36 inci Pinggang - 32-36 inci Punggung - 37-38 inci Bulatan tangan - 8 inci Labuh Tangan - 23 inci Labuh Baju - 56 inci . Kindly whatsapp 011-17867613 for order. . . #bajukurung #bajukurungmoden #dress #shawlarabic #shawls #bawal #shawlklcc #tudungonline #instashop #onlineshopping #malaysia #onlineshopmalaysia #hijabista #instadaily #instagood #Fabricperfume #happyhour #limitededitions #trendy #sakuraroseate_hijabstore #happyhour
Kakak, Makcik, Kak Long, . Jangan digelak Sabun Abang Abang.. . Kak cik semua pun ada Pencuci Miss V siap bubuh Sireh dan buah bagi penjagaan dan wangi . Samalah dengan Sabun Abang Abang . Ada feramon untuk wangi. . Ada tongkat Ali untuk penjagaan dalaman. . Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319 Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319 Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319 . #ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil #produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih #jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia #zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineagent #stokis
Hai girls✨ Khas untuk peminat l Brush Set / Unicorn Brush Set, ini merupakan simple guide untuk anda menggunakan brush anda ya😘 . Peminat Kabuki Brush yang menginginkan hasil makeup yg lebih details, mestilah kena ada set brush l/Unicorn Set sebab dalam set ini terdapat brush khas untuk kening, contouring & eyeshadow✨ . Siapa berminat boleh WA +60102461650 sekarang okay🙆🏻
#r1 #r1m #r1malaysia #r1malaysianridercommunity #pistonheadz #pistonaddictz #bikesofinsta #bikesofinstagram #yamaha #malaysia #akrapovic #devil #twobrothers #malaysianriders #malaysianbikers #brotherhoodr1 #kakilariofficial #crossplane #bikeporn #riderich #pirelli #wsbk #sbk #motogp #racing #sepang #sic #like4like #follow
MEM KARLENE BROWN (ARABIC) Size – Ladies Case material – Stainless Steel Case Diameter – 34mm Case Thickness – 8mm Water resistance – 5 ATM (50 m / 165 ft) Dial color – Silver Dial type – Arabic Band material – Leather Band Color – Brown Band width – 21mm Watch Length – 243mm Weight – 51g Movement type – Counterclockwise Japanese Quartz Warranty – 1 Year #trustedseller #jombeli #sayajual #terapiinstagram #baazar #jomshopping #baazaronlineshop #bazarpaknilmurah #malaysia #syukuralhamdulillah #rezki #cakapbaikbaik #cakapmanis #menwatch #hazama #malaysiabrand #jamtawaf #sayajualjam #hargamurah #best #seksekmung #jamtangancomel #memwatches #murahrezki #kakishopping
Malaysia news hastag media
Guna Pembersih Wanita Senggugut Baik ??!! . Tahu tak korang? CFSW ni mampu melancarkan proses datang bulan. Bila lancar? Baru lancar dan senggugut pun kurang. Boleh sampai tahap merawat tau. . Tak perlu telan pil tahan sakit nak tahan senggugut? . Tak payah susah beli jamu nak rawat senggugut? . Guna pembersih wanita all in one SKIN STORIES cukopppp package rawat semua. Cust ni Alhamdulillah, senggugut makin kurang tak sampai habis sebotol penggunaan CFSW. . Sapu-sapu je, cuci-cuci je, calit-calit je rawat senggugut teruks. Jom . Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa.😌 . 📱0179081601 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstoriesbeautycare #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #agendiperlukan #stokisdiperlukan #malaysia #singapore #brunei #indonesia #dropshipwanted #sayapakaisayajual #cfsw #missvperfumemurah #missv #skinstoriesbeautycare #skinstories #sayajual #csfw #sayajual #originalproduct #femininewash #missvperfumemurah #penjagaanwanita #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukansegera
"ANDA BIMBANG ANAK ANDA X BOLEH LULUS EXAM SBB TERLALU NERVOUS NK JAWAB???" . . . . Exam2 besar UPSR, PT3, SPM semakin hampir ni mommies & daddies! Anda pasti dh rasa pressure & risaukan anak2 yg bakal menghadapi ujian ni. Kalau anda takut, anak2 mesti rasa lagi takut! . . Nk sediakan diri utk exam ni, bukan sahaja memerlukan persediaan minda...tp emosi pun perlu. Apa yg selalu menjadi masalah adalah anak2 yg dh study hard, dh buat persediaan yg diperlukan tp gugup masa mexam & x dpt jawab soalan. . . Mmg bazir usaha anak2 kalau dh belajar rajin2 tp masa exam x dpt nk jawab. Anda sbg ibu-bapa jgn lupa berikan dorongan yg positif kpd anak2 & kongsikan kpd si manja tips2 ni okay? . . Sambil masih buat persiapan utk exam ni, jgn lupa berikan anak2 amalkan Int3tree utk membantu mereka supaya minda lebih fokus, aktif & emosi xdk terganggu utk belajar. . . Dh habis baca ni, jgn lupa tekan butang share bg membantu ibu-bapa & anak2 di luar sana supaya lebih berani & boleh kawal rasa "nervous" utk menjawab exam. . . #int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda #int3treemelaka #int3treesupplementterbaik #int3treeuntukminda #supplementminda #mindaanak #mindacergas #ibuayahprihatin #anaksihatcergasbijak #supplementterbaik #teharich769 #tehashoppe #trustedseller #gurupenyanyang #kempengurumuda #melaka #malaysia
GOOD NEWS! Armadas has officially launched our Reebok store, including Reebok CrossFit series. Store is at the Elite Zone CrossFit box. In conjunction of new store launching, we are giving out good offers to people who love CrossFit & sports. . . Here's the offer for all the new sign ups. You are eligible to enjoy up to 20% discount on selected Reebok items & discount voucher for body check up at BP Lab. . . CrossFit FREE TRIAL is available. Sign up for a free trial now to enjoy 5% discount on selected Reebok items. . . Kindly contact us for further details & appointment. . . For enquiry, pm us on Facebook or call/WhatsApp at 0195071016. . . .#armadas #elitezonecrossfit #crossfit #crossfitaffiliate #crossfitgym #gym #fitness #johorbahru #malaysia #reebok
@Regrann from @holilurahman - Sukses itu berpola. Dan PayTren adalah salah satu polanya itu. Terimalah, ikuti dan jalani. --------------------------------------------------- I believe i can. Insya allah How about you? . 🔻KAWAN-KAWAN PUNYA IMPIAN APA? Kami di Paytren, akan memfasilitasi impian Kawan-Kawan dan nganter Kawan-Kawan mencapai impian itu... InsyaaAllah... . . . Syarat utamanya dari diri anda sendiri, yaitu: 🔵Asal MAU BELAJAR 🔵GAK MUDAH NGELUH 🔵RAJIN 🔵GIGIH 🔵Dan menikmati proses atau perjalanan . . . Apa lagi yang Anda tunggu? SEGERA miliki paytren di HP Anda untuk mendapatkan semua manfaatnya. . Bisnis Lisensi Aplikasi PayTren - Real Bisnis - No Investasi - No Money Game - Komisi sponsor berkali-kali - bonus pasangan berkali-kali - Cashback transaksi selamanya Akan Menjadi Hak Anda - Sedekah trus anda lakukan stiap kli anda bertansaksi - Komunitas positif - Dan yang paling penting HALAL . . Info daftar bisnis berkah paytren ust. Yusuf mansur hubungi : . folow IG @leomanius27 . Leo manius Pimpinan Executive 🏢 WA.085779253758 👇buka web ini ya👇 www.infopaytren.com/leomanius _ Suksess bisnisnya berkah hidupnya #bisnis #dagangan #bisnisonline #usahawan #ceritapaytren #holilurahman #pembisnis #pengusaha #hongkong #malaysia #kembangan #dki#dubai#jakartabarat #hijab #selebgram #menguntungkan #paymen #indonesia #motivation #cintanegara #bangkit #taiwan #dagelan #tahajud #yusufmansur #kerjasampingan #selebgram #MajuBersamaPaytren #mui
Bismillahirrohmanirrohim. CASHLESS menjadi perbincangan akhir-akhir ini. Cashless bisa diartikan tanpa uang tunai atau meminimalkan penggunaan uang tunai untuk bertransaksi. ... Cashless menjadi salah satu indikasi masyarakat modern, hal tersebut didukung dengan keuntungan2 menggunalan cashless diantaranya: 1. Kenyamanan dalam bertransaksi kapanpun dn dimanapun 2. tidak perlu membawa uang dalam jumlah banyak sehingga meminimalisir kejahatan 3. Transaksi lebih cepat dan lebih mudah, satu alat untuk semua transaksi. ... Di Indonesia sendiri sudah banyak yang membuat aplikasi berbasis sistem Cashless salah satu yg paling diminati adalah PAYTREN. .... Kenapa harus PayTren karena 1. Paytren memfasilitasi transaksi kebutuhan harian anda 2. Ada cashback dari setiap transaksi 3. setiap transaksi bernilai sedekah ... Itu baru 3 dari ratusan keuntungan jika anda menggunakan PayTren. So? Buruann deh pake PayTren... Informasi/bimbingan WA: 082124949299 #yusufmansur#paytren#bisnisonline#paytrenuym#hongkong#malaysia #taiwan#dubai#arabsaudi#bisnisberkah#digitalpayment#indonesia#jakartabarat#indomaret#palmerah#komunitas#cintanegara#majelis#bisnismlm#lowonganpekerjaan#peluangusaha#peluangbisnis#kamibersamahrs#sedekah#karyaanakbangsa#paytrenjakarta
SAPU-SAPU, HILANGGG.. . . "Ish. Macam tak percaya pulak. Akak baru sapu *3hari krim moleek ni. Jeragat jerawat dan makin kurang dari wajah akak. Macam magic pulak krim moleek ni. Mula mula rasa tak yakin sangat. Yela satu krim je bagi. Pelembab takde pencuci takde. Betul ke boleh jadi ni. Hehe. Akhirnya ia mengubah persepsi akak. Jangan pandang rendah pada krim moleek ni." . Memang MOOOOLEEK sangat sangat. . APA KELEBIHAN KRIM JERAGATT MOLEEK? . ➡Menyelesaikan masalah jeragatt sirius ➡Melindungi kuulit dari pembentukan jeragatt. ➡Menyekatakan tona warna kuulit. ➡kuulit makin cerah dan sihatt. ➡Jimat kos tak payah beli makeup banyak-banyak. ➡Mencegah qulit dari rosak oleh sinaran UV. ➡Bahan yang bersesuaian dengan kuulit dan iklim di Malaysia . ➡Diluluskan KKM (NOT170204393K). ➡BEBAS bahan berbahaya seperti bahan merkuri . ▶️ SEGALA KETERANGA LANJUT DAN PERTANYAAN BOLEH RUJUK DI TALIAN (SIS FIZA ) ◀️ WHATSAPPS (FIZA) ↪️ 019-5999827 WHATSAPPS (FIZA) ↪️ 019-5999827 WHATSAPPS (FIZA) ↪️ 019-5999827 . #krimjeragat #jeragat #jerawat #bintikhitam #berkesanseawal72jam #cantik #trustedseller #promosi #freepostage #sayajualmurah #kosmetik #terlajaklaris #produkkecantikan #perlis #terengganu #kelantan #shahalam #perak #selangor #kualalumpur #johor #skincare #malaysia #sarawak #sabah #melaka #kkmapproved #pahang #negerisembilan
DYXY TEAMFL: DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Wassap saya 👉01155031342 Wassap saya 👉01155031342 . On DM 📲 On DM 📲 . #dyxylipstikmatte #dyxycod #dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxyeasymakeup #dyxysprayfacemist #dyxyspary #dyxyspraymistgreentea #dyxybrush #dyxybrushgemuk #dyxylulusskkm #dyxymurah #simplemakeup #dyxymalaysiaproduct #dyxypahang #dyxyjengka #dyxyterbaik #teamflonly #malaysiaig #malaysiaigshop #foundationterbaikmalaysia #foundation #flawlessalways #dyxycosmetics #dyxybydyana #lipstikoriginal #jengka #malaysia #doakanyangbaikbaik
#r1 #r1m #r1malaysia #r1malaysianridercommunity #pistonheadz #pistonaddictz #bikesofinsta #bikesofinstagram #yamaha #malaysia #akrapovic #devil #twobrothers #malaysianriders #malaysianbikers #brotherhoodr1 #kakilariofficial #crossplane #bikeporn #riderich #pirelli #wsbk #sbk #motogp #racing #sepang #sic #like4like #follow
#sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #cmd #cmdmurah #cmdrevell #cmdoriginal #cmdmalaysia #revellcmd #cmdtestimoni #pureslim7dmurah #pureslim7doriginal #pureslim7d #slim7d #slim7dmurah #perlaking Wasap: @0137107862 @0137107862 @0137107862 Pos 📮 : RM 8sm / RM 12ss CMD PELBAGAI KHASIAT: Aplikasi CMD untuk Kesihatan Membantu Mengatasi Masalah Kesihatan 1. Masalah Penglihatan : Rabun dekat, rabun jauh, katarak. CMD 20 – 40 titis (anak-anak : 1/2 berat badan) sehari, dibagi dalam beberapa kali minum. 2. Penyakit Alzheimer CMD 20 – 30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. 3. Penyakit kulit CMD 20 – 40 titis sehari, dibahagikan dalam beberapa kali minum. dan sapukan CMD yang telah di sebatikan ke dalam air bersih (1 titis tiap 10ml) dibahagian kulit yang bermasalah. 4. Menghilangkan Gatal kulit CMD sebatikan dengan air bersih (40 titis/50ml) kemudian sapukan pada kulit yang gatal setelah kulit dicuci bersih. 5. Kuku rosak CMD 20 – 40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum. Rendam kuku dalam air hangat yang dititiskan CMD (40 titis/50ml selama 20 minit). 6. Bisul, Jerawat CMD 20 – 40 titis (anak-anak : 1/2 berat badan) sehari, dibagi dalam beberapa kali minum. Picit bisul, jerawat dengan CMD yang telah disebatikan dengan air bersih (2 titis tiap 10ml). 7. Memutihkan Kulit CMD 15 – 20 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. CMD beberapa titis ke body lotion, gunakan setiap habis mandi. 8. Rambut gugut, Rambut Beruban / Pewarnaan pd rambut CMD 15 – 30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. titiskan CMD 3 titis di shampoo saat meramas, picit kepala. Larutkan CMD 1 titis ke dalam 10 ml air, sapukan ke kulit kepala sebagai tonik. 9. Menurunkan Berat Badan CMD meningkatkan bolisme dan memenuhi keperluan nutrisi dalam diet. CMD 10 titis sebelum sarapan, 10 titis sebelum makan siang, 10 titis malam. 10. terseliuh / bengkak CMD 15 - 30 titis sehari (anak-anak : 1/2 berat badan), dibahagi dalam beberapa kali minum. Sapukan beberapa titis CMD di bagian yang bengkak.
*DALIYA DRESS* *KOD: C607* . 👍Harga: RM73 . 📮Postage: Semenanjung RM8 Sarawak RM11 Sabah RM12 ============================== Status : Ready Stock Proses Penghantaran : 1-3 hari . Detail Terperinci : - Leher bulat - Tiada zip . Jenis Kain : Chiffon + Lace Saiz : Free size (Muat dari S-L) . Ukuran : Bahu - 15 inci Dada - 36 inci Pinggang - 32-36 inci Punggung - 37-38 inci Bulatan tangan - 8 inci Labuh Tangan - 23 inci Labuh Baju - 56 inci . Kindly whatsapp 011-17867613 for order. . . #bajukurung #bajukurungmoden #dress #shawlarabic #shawls #bawal #shawlklcc #tudungonline #instashop #onlineshopping #malaysia #onlineshopmalaysia #hijabista #instadaily #instagood #Fabricperfume #happyhour #limitededitions #trendy #sakuraroseate_hijabstore #happyhour
Pengen cepet punya momongan 🚼🚼🚼tp banyak penghambatnya, yuk buruan cari tau solusinya 🏃🏃🏃 udah banyak loh yg berhasil pin. D2562C77 WA 085859631911 line; solusibundalella . #lfl #flf #jakarta #bandung #jogjakarta #malang #surabaya # bogor #depok #sulawesi #lampung #palembang #aceh #gresik #sidoarjo #sumatera #medan #padang #jombang #kediri #nganjuk #blitar #banyuwangi #bali #jember #madura #malaysia #lombok #bogor #tasikmalaya #mataram
I just loved the Patterns in this Picture . . . . . . #Perspectivephotography #building #Kualalumpur #Malaysia #FSClicks #Patterns #Lines #People # stories #Photography #Architecture #Canon #Passion #ArtPhotography
"ANDA BIMBANG ANAK ANDA X BOLEH LULUS EXAM SBB TERLALU NERVOUS NK JAWAB???" . . . . Exam2 besar UPSR, PT3, SPM semakin hampir ni mommies & daddies! Anda pasti dh rasa pressure & risaukan anak2 yg bakal menghadapi ujian ni. Kalau anda takut, anak2 mesti rasa lagi takut! . . Nk sediakan diri utk exam ni, bukan sahaja memerlukan persediaan minda...tp emosi pun perlu. Apa yg selalu menjadi masalah adalah anak2 yg dh study hard, dh buat persediaan yg diperlukan tp gugup masa mexam & x dpt jawab soalan. . . Mmg bazir usaha anak2 kalau dh belajar rajin2 tp masa exam x dpt nk jawab. Anda sbg ibu-bapa jgn lupa berikan dorongan yg positif kpd anak2 & kongsikan kpd si manja tips2 ni okay? . . Sambil masih buat persiapan utk exam ni, jgn lupa berikan anak2 amalkan Int3tree utk membantu mereka supaya minda lebih fokus, aktif & emosi xdk terganggu utk belajar. . . Dh habis baca ni, jgn lupa tekan butang share bg membantu ibu-bapa & anak2 di luar sana supaya lebih berani & boleh kawal rasa "nervous" utk menjawab exam. . . #int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda #int3treemelaka #int3treesupplementterbaik #int3treeuntukminda #supplementminda #mindaanak #mindacergas #ibuayahprihatin #anaksihatcergasbijak #supplementterbaik #teharich769 #tehashoppe #trustedseller #gurupenyanyang #kempengurumuda #melaka #malaysia
Majalah DUNIA SUKAN edisi 55/2017 Ruangan Patriotik m/s 28-29-30 #sazalisamad #sazalisamadacademy #duniasukan #anytimefitnesssetiawangsa #patriotik #bulankemerdekaan #binabadan #olahragawannegara #malaysia #anakjohor
Wrapped In Shroud by Jes I. Izaidin #Poem #Poems #Poetry #Poet #PoetryCommunity #GoodReads #GoodReadsMalaysia #Literature #Sastera#Karya #Puisi #Pantun #Catatan #Writings #Words #Sayings #2017 #Life #Jeskarya #KualaLumpur #Malaysia
- [BERITA BAIK BARANG BAIK] . . PROMOSI RAYA HINGGA RAYA HAJI . Harga Rendah Kualiti Tinggi😍 . Nak cantik macam mata ala ala Mat saleh?👱🏻‍♀️ . Jom Cuba Doll Eyes Lens sekarang!👣 . . Promosi harga Baru Mulai Hari ini!!😱😱😱 . . 👇🏻👇🏻👇🏻 Harga Asal RM 59.00/pair❌ . . --------------------------- . . Harga Promo ! 💥💥💥 RM 45.00/pair✔ (Exclude postage) . . Untuk Harga Promosi Sila gunakan CODE ini👇🏻 . . #DOLLITARAYA . . Hubungi Dollita HQ : . 📲013-9802551 (Mawar) . . @epie_temerloh @sitisarahraissuddin @shuibsepahtu . . #dolleyes #Dollita #eyelens #contactlens #contactlenses #dolleyesbyepietemerloh #fashion #eyecontacts #eyes #eyeliner #softlens #cosmetic #eyelashextensions #eyebrows #makeuptutorial #makeup #eye #girlsday #celebritylens #malaysia #sayajual #makeuptutorial #ootd #lensculture #lens #stokis #stokisdiperlukan #ejen #agents #kahwin
Another city, another bar named Sky Bar🍹🌃// #skybar #kualalumpur #malaysia #travel #wanderlust #exploremore #vsco #vscocam #dametraveler #passionpassport
PERCAYA ATAU TIDAK ? Celebrity Feminine Scrub Wash mampu menarik keluar KEPUTIHAN, MENGHILANGKAN GATAL, BAU & MERAPATKAN Cik Bunga anda sehingga 90% . Ya betul, hampir 100% pelanggan kami yang menggunakan Pembersih Cik Bunga Scrub ini amat BERPUAS HATI dan terus menjadi PELANGGAN TETAP KAMI. . Sebelum ini, . Pelanggan ada bagitai, mereka susah untuk mendapatkan pencuci Cik Bunga yang benar2 dapat menghilangkan gatal, bau dan keputihan mereka . Tetapi selepas jumpa KAMI . Mereka berkata, "Alhamdulillah, inilah yang saya cari selama ini" Selepas menggunakan pencuci cik bunga scrub ini Keputihan semakin kurang, bau dan gatal juga terus hilang malah mampu MERAPATKAN dan MENCERAHKAN Cik Bunga. Dah laa berscrub lembut yang membuat Cik Bunga rasa ibarat di SPA 5 BINTANG 😍 . Fuhhhhh !! Banyak lagi mereka kata . 📲 0179081601 📲 0179081601 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstoriesbeautycare #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #agendiperlukan #stokisdiperlukan #malaysia #singapore #brunei #indonesia #dropshipwanted #sayapakaisayajual #cfsw #missvperfumemurah #missv #skinstoriesbeautycare #skinstories #sayajual #csfw #sayajual #originalproduct #femininewash #missvperfumemurah #penjagaanwanita #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukansegera
NAK SELFIE, MUKA BERMINYAK? HAHAHAHAHA.. ITULAH, SIAPA SURUH TAK BELI SELFIEREADY LOOSE POWDER DARI PbySO®. . LOOSE POWDER DEPA ADA ESSENTIAL OIL weh! Get a flawless look when you use our Vegan, Gluten-Free, 100% natural mineral powder & NON TOXIC. . BYE OILY FACE DUMDUMDUM! . . SELFIEREADY LOOSE POWDER. SELFIEREADY LOOSE POWDER. SELFIEREADY LOOSE POWDER. . . KENAPA SELFIEREADY LOOSE POWDER BEST DAN WAJIBBBBBB ADA DALAM BAG MAKEUP UOLLS?? - Soft translucent effect! - Camera ready & SELFIE READY! - Muka tak akan jadi oily langsung sampai ke petang! - Wajah akan tampak lebih flawless dan licin. - Pakai lama dekat muka pun tak akan buat muka nampak "cake face" or flaking. - Kulit akan rasa smooth ja. Best! - Berfungsi sebagai SUNBLOCK juga. - Berfungsi sebagai "doktor" kulit juga sebab mineral yang digunakan semuanya boleh melegakan masalah kulit. -Akan buat foundation atau concealer tahan lama sebab kulit awak tak akan berminyak. - Ada effect glitter -glitter bila sapu ke kulit wajah uolls! - BOLEH BAWA SOLAT. . . ❣ Bahan-bahan dalam code Pinky Pya: Kaolin, french pink clay, french red clay, aloe vera powder,silk powder, sericite (mica), rose geranium eo, titanium dioxide. . . Yang penting senang dibawa kemana-mana. STICK YANG DAH SIAP DENGAN BRUSH! . Retail Price: RM100 PROMO PRICE: RM70!! (valid until 31 Ogos 2017) . *exclude postage* . Buat Pembelian Dari : . Whatsapp +60196157116 . 👉🏼 Postage everyday (except saturday & sunday) 👉🏼 Cod/selfpickup available (T&C apply)* . #skincaremalaysia #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #produkmukamalaysia #nofilter #chemicalfree #tanpabahankimia #lokalah #handcrafted #bodycare #skincare #semenanjungmalaysia #naturalorganik #sabahsarawak #klang #shahalam #loosepowder #translucentpowder #makeuppowder
Shunter for Fajar Builder made by China Jiangsu KTK Locomotive & Rolling Stock Co. used for the rehabilitation work on the east coast rail tracks in Malaysia #trains #diesellocomotive #railways #malaysia #locomotive #guamusang
Next
Countrys
Seychelles Singapore Slovakia Slovenia Somalia Spain Sri Lanka Suriname Swaziland Sweden Switzerland Taiwan Ghana Greece Grenada Guatemala Guinea Guinea-Bissau Guyana Haiti Honduras Hong Kong Hungary Iceland India Indonesia Iran Iraq Ireland Israel Italy Jamaica Japan Jordan Kazakhstan Kenya Kiribati Kuwait Kyrgyzstan Kosovo Laos Latvia Lebanon Lesotho Liberia Libya Liechtenstein Lithuania Luxembourg Macao Macedonia Malaysia Maldives Mali Malta Mexico Moldova Monaco Mongolia Montenegro Morocco Myanmar Mozambique Namibia Nepal Netherlands New Zealand Nicaragua Niger Nigeria Afghanistan Albania Algeria Andorra Angola Antigua and Barbuda Argentine Armenia Australia Austria Azerbaijan Bahrain Bangladesh Barbados Belarus Belgium Belize Benin Bhutan Bosnia Botswana Brazil Bulgaria Burundi Cambodia Cameroon Canada Chad Chile China Colombia Comoros Congo Costa Rica Croatia Cuba Cyprus Czech Republic Denmark Djibouti Dominican Republic Timor-Leste Ecuador Egypt El Salvador Equatorial Guinea Estonia Falkland Islands Faroe Islands Finland French Gabon Gambia Georgia Germany North Korea Norway Oman Pakistan Panama Paraguay Peru Philippines Poland Portugal Qatar Romania Russia Rwanda Samoa San Marino Saudi Arabia Senegal Serbia
Citys
Istanbul Prague Athens Jerusalem Tokyo New York City London Singapore Sydney Los Angeles Berlin Madrid Shanghai Paris Zürich Luxor Moscow Dubai Rome Toronto Miami Amsterdam Barcelona
Tag
vma2016 donaldtrump hillaryclinton rio2016 photography music student photographer fashion girl love art food nature life cute beauty dog fun model blogger fitness style beautiful design designer cat me boy funny asian singer dancer makeup happy swag pretty family musician awesome follow friends photo cool cats creative random

ABOUT surfinginmap.club
This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.

Home page
▲!
Close (X)